جمعه 91 تیر 30 :: 4:16 عصر :: نویسنده : مائده احسانی نیا
خدایـــــا شکــــر روزی مردی خواب عجیبی دید دید که پیش فرشته هاست و به کارهای آنها نگاه می کند. موضوع مطلب :
جمعه 91 تیر 30 :: 4:10 عصر :: نویسنده : مائده احسانی نیا
بچه که بودیم....
کوچیک که بودیم چه دل های بزرگی داشتیم حالا که بزرگیم چه دلتنگیم کاش دلهامون به بزرگی بچگی بود کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را می شد از نگاهش خواند کاش برای حرف زدن نیازی به صحبت کردن نداشتیم کاش برای حرف زدن فقط نگاه کافی بود کاش قلبها در چهره بود اما اکنون… اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی فهمه و دل خوش کردیم که ساکتیم سکوت پر، بهتر از فریاد تو خالیست سکوتی را که یک نفر بفهمه بهتر از هزار فریادی است که هیچ کی نفهمه سکوتی که سرشار از ناگفته ها ست دنیا رو ببین... بچه که بودیم از آسمون باران می آمد بزرگ شدیم از چشما مون می آد!! بچه که بودیم همه چشمای خیسمون رو می دیدن ، بزرگ که شدیم هیچکی نمی بینه بچه که بودیم تو جمع گریه می کردیم ، بزرگ که شدیم تو خلوت بچه که بودیم راحت دلمون نمی شکست ، بزرگ که شدیم خیلی آسون دلمون می شکنه بچه که بودیم اگه دلمون می شکست با یه آبنبات دلمونو بدست می آوردن بزرگ که شدیم وقتی دلمون رو شکستن با هیچ چیز دیگه نمیشه درستش کرد، فقط جای شکستگیش روی دل میمونه و با هیچ آبنباتی درست نمیشه بچه که بودیم همه رو 10 تا دوست داشتیم بزرگ که شدیم بعضی ها رو هیچی بعضی ها رو کم و بعضی ها رو بی نهایت دوست داریم بچه که بودیم قضاوت نمی کردیم و همه یکسان بودن بزرگ که شدیم قضاوتهای درست و غلط باعث شد که اندازه دوست داشتنمون تغییر کنه کاش هنوزم همه رو به اندازه همون بچگی 10 تا دوست داشتیم بچه که بودیم اگه با کسی دعوا میکردیم 1 ساعت بعدش از یادمون میرفت بزرگ که شدیم گاهی دعواهامون سالها تو یادمون میمونه و آشتی هم نمی کنیم بچه که بودیم گاهی با یه تیکه نخ سرگرم می شدیم بزرگ که شدیم حتی 100 تا کلاف نخم سرگرممون نمیکنه بچه که بودیم بزرگترین آرزومون داشتن کوچکترین چیز بود بزرگ که شدیم کوچکترین آرزومون داشتن بزرگترین چیزه بچه که بودیم آرزمون بزرگ شدن بود بزرگ که شدیم حسرت برگشتن به بچگی رو داریم بچه که بودیم تو بازیهامون همش ادای بزرگ ترها رو در می آوردیم بزرگ که شدیم همش تو خیالمون بر می گردیم به بچگی بچه که بودیم دل درد ها را به هزار ناله می گفتیم همه می فهمیدند بزرگ که شدیم درد دل را به صد زبان به کسی می گیم ...هیچ کی نمی فهمه بچه که بودیم دوستیامون تا نداشت بزرگ که شدیم همه دوستیامون تا داره بچه که بودیم بچه بودیم بزرگ که شدیم... بزرگ نشدیم که هیچ ، دیگه همون بچه هم نیستیم پس می بینیم که چه دنیایی دارن بچه ها و چه دنیایی دارن بزرگ ترها ای کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدیم و همیشه همون بچه باقی می موندیم.... موضوع مطلب :
جمعه 91 تیر 30 :: 4:1 عصر :: نویسنده : مائده احسانی نیا
ماه رمضان نهمین ماه از ماههای قمری و بهترین ماه سال است. واژه رمضان از ریشه «رمض» و به معنای شدت تابش خورشید بر سنگریزه است. میگویند چون به هنگام نامگذاری ماه های عربی، این ماه در فصل گرمای تابستان قرار داشت، ماه «رمضان» نامیده شد، ولی از سوی دیگر، «رمضان» از اسماء الهی است.
به برخی از حوادث و رویدادهای مهم این ماه اشاره میشود: وفات حضرت خدیجه در دهم رمضان سال دهم بعثت.
جنگ بدر در سال دوم هجرت.
فتح مکه در سال هشتم هجرت موضوع مطلب :
جمعه 91 تیر 30 :: 4:0 عصر :: نویسنده : مائده احسانی نیا
رویدادها
شب های قدر«شب قدر» واژهای قرآنی است. این شب در قرآن، در سوره قدر، با صفت «مبارکه» یاد شده و بهتر از هزار ماه دانسته شده است. « انا انزلنه فی لیله مبارکه، لیله القدر خیر من الف شهر » (ما قرآن را در شب مبارک فرو فرستادیم. شب قدر از هزار ماه برتر است.) در شب قدر، همه امورات عالم اندازهگیری میشود و به تصویب حجت خدا در هر زمان میرسد. دقیقاً معلوم نیست شب قدر کدام شب است؛ گروهی آن را در طول سال محتمل میدانند و گروهی در ماه رمضان، گروهی یکی از 12 شب آخر این ماه و گروهی یکی از شبهای بیست و یکم، بیست و سوم و نوزدهم ماه رمضان را شب قدر میدانند. شیعیان نیز عموماً شب بیست و سوم را شب قدر میدانند. این شب دارای اعمال فراوانی است که در کتب دعایی مذکور است. خوابیدن در شب قدر مذموم و شبزندهداری در آن مستحب است. بنا بر روایات، روز قدر هم به اندازه شب قدر ارجمند است. دعا و استغفار در شب قدر، وظیفه دانسته شده است و رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم بر دعا در آن و طلب عافیت از خداوند تأکید فرموده است. موضوع مطلب :
دوشنبه 91 تیر 12 :: 1:39 صبح :: نویسنده : مائده احسانی نیا
موضوع مطلب :
شنبه 91 تیر 10 :: 9:52 عصر :: نویسنده : مائده احسانی نیا
سلام.امروز نتایج آزمون استعداد های درخشان رو اعلام کردند.من هم جزو پذیرفته شدگان بودم. موضوع مطلب :
جمعه 91 تیر 9 :: 3:47 عصر :: نویسنده : مائده احسانی نیا
******* شاید یکی از به یاد ماندنی ترین سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار بانوان پرستار فرمایشات ایشان در خصوص چادر و حجاب برتر باشد. رهبر فرزانه انقلاب در این باره می فرمایند: " مردم ما چادر را انتخاب کردهاند. البته ما هیچ وقت نگفتیم که «حتماً چادر باشد، و غیرچادر نباشد.» گفتیم که «چادر بهتر از حجابهاى دیگر است.» ولى زنان ما مىخواهند حجاب خودشان را حفظ کنند. چادر را هم دوست دارند. چادر، لباس ملى ماست. چادر، پیش از آنکه یک حجاب اسلامى باشد، یک حجاب ایرانى است. مال مردم ما و لباس ملى ماست موضوع مطلب :
پنج شنبه 91 تیر 8 :: 10:9 عصر :: نویسنده : مائده احسانی نیا
موضوع مطلب :
پنج شنبه 91 تیر 8 :: 10:5 عصر :: نویسنده : مائده احسانی نیا
نکته های جالب و خواندنی در مورد (جن) 1- جن جانوریست دارای شعور؛ و فیزیکی غیر ارگانیک ؛ که از لحاظ شان وجودی ؛ از دید ادیان پایینتر از انسان و بالاتر از حیوان جای می گیرد .در فرهنگ فارسی به آن دیو و در فرهنگ عرب به آن جن و در فرهنگ لاتین demon یا jinn نام گرفته است. جن به معنای چیزی است که؛ پوشیده شده ؛و منظور پوشیده ماندن او از حواس ماست.
2- خصوصیات فیزیکی جن از دید انسان؛ اعجاب آور است. عنصر اصلی وجودی جن آتش است وبه علت نداشتن عنصر خاک ؛در وجودش مانند بارباپاپا ؛می تواند به هر شکل و اندازه ای تبدیل شود. و بسیاری از چیزها را در یک آن ؛جا به جا کند .همچنین سرعت نقل مکان بسیار بالایی دارد. می تواند مثلا ظرف 5 دقیقه فاصله بین لاهور و تهران را طی کرده و برگردد. 3- جن ابزار ساز نیست ؛ وبه علت خصوصیات فیزیکی منحصر بفرد ؛قادر است در هر مکان و شرایطی زندگی کند ؛وبرای همین به خانه و مسکن نیازی ندارد. زیرا سرما و گرما و باد و بوران بر او کارگر نیست .جن به وسایل حمل و نقل بی نیاز است ؛ و از اینجا می توان فهمید که جن ها دارای صنعت و تکنولوژی نیستند ؛ و شهر و کاشانه ای ندارند مکان معمول زندگی آنها کوه وجنگل و دشت است. 4- جن مانند همه جانداران غذا مصرف می کند . اما به مقداری بسیار کمتر از انسان. 5- جن ها مثل انسان جنسیت ونر یا ماده دارند . تولید مثل می کنند و تشکیل خانواده می دهند ؛ و به صورت جماعت زندگی می کنند و جامعه ندارند. موضوع مطلب :
پنج شنبه 91 تیر 8 :: 10:2 عصر :: نویسنده : مائده احسانی نیا
گیاهان هنگام جراحت از طریق مواد شیمیایی که از ریشه ی آن ها متصاعد میشود؛درخواست کمک میکنند.......... گیاهان هنگام جراحت از طریق مواد شیمیایی که از ریشه ی آن ها متصاعد میشود؛درخواست کمک میکنند. وقتی که گیاهی مورد هجوم عوامل بیماری زا مانند باکتری های مضر قرار میگیرند برگ های آن به ریشه پیغام میفرستند و در درخواست کمک میکنند تا ریشه اسیدی ترشح کند تا به کمک آن باکتری های سفید به کار گرفته شوند. هارس بیس؛دانش یار علوم خاک وگیاه از دانشگاه دلاور گفت:گیاهان از آن چیزی که تصور میشود عاقل ترند!مردم تصور میکنند که ریشه ی گیاهان در برابر حملات عوامل بیماری زا واکنشی ندارند؛در حالی که تحقیقات جدید نشان میدهد که گیاهان راه هایی برای درخواست کمک از محیط اطراف دارند. گیاهان در این مواقع امواجی با طول موج بلند از برگ به ریشه ارسال میکنند و ریشه با تولید مواد آلی به این درخواست کمک پاسخ میدهد(ایسنا) موضوع مطلب : |